Tätä tarkoitusta varten on kaksi riviä

 Osa I. Henkilötiedot

(1) Hakijan nimi. Työnhakija, joka jättää tämän hakemuksen, on tunnistettava tämän prosessin alussa. Hänen nimensä odotetaan pyydettäessä vakioesityksessä "Ensimmäinen", "Keskikohta" ja "Viimeinen".


(2) Nykyinen päivämäärä.


(3) Osoite. Työnhakijan asuinosoite tulee jakaa seuraavalle alueelle. Tätä tarkoitusta varten on kaksi riviä. Ei ole suositeltavaa käyttää P.O. Laatikon osoite, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä. Useimmat elleivät kaikki työnantajat tarvitsevat jokaisen mahdollisen työntekijän kotiosoitteen taustatarkistuksen tukemiseksi.


(4) Sähköpostiosoite. Työnhakijan tulee pystyä antamaan voimassa oleva sähköpostiosoite, jota seurataan aktiivisesti.


(5) Puhelinnumero. Monet mahdolliset työnantajat ottavat yhteyttä hakijaan puhelimitse tärkeissä asioissa, kysymyksissä tai päätöksissä. Työnhakijan matkapuhelin ja/tai kotipuhelinnumero(t) tulee olla esillä muiden yhteystietojen kanssa.


(6) sosiaaliturvatunnus. Yleisesti hyväksytty ja erittäin luotettava tapa varmistaa henkilöllisyytensä on hänen sosiaaliturvatunnuksensa. Tästä syystä työnhakijan sosiaaliturvatunnuksen näyttämiselle on varattu oma alue.

Read More

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

(7) Saatavilla oleva päivämäärä. Kalenteripäivämäärä, jolloin työnhakija pääsee ensimmäisen kerran fyysiseen työhön, tulee ilmoittaa.


(8) Haluttu palkka. Työnhakijan odottama palkka voidaan määritellä tuntipalkkiona tai määrättynä vuosipalkkaana. Näiden tietojen tuottaminen tulee tehdä dollarimääränä, jota seuraa joko Tunti- tai Palkka-valintaruutu valittuna.


(9) Toivottu työpaikka.


(10) Haettu työsuhde. On ilmoitettava, hakeeko työnhakija "kokoaikaista", "osa-aikaista" vai "kausityötä". Jos työnhakija on joustava, mikä tahansa näiden valintaruutujen yhdistelmä voidaan valita, kunhan se vastaa työnhakijan tarkoitusta.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Osa II – Työllisyyskelpoisuus

(11) Laillinen työskentelyoikeus. Kyky työskennellä laillisesti Yhdysvalloissa pitäisi olla yksi työnhakijan ominaisuuksista. Jos näin on, "Kyllä"-ruutu tulee merkitä tai valita. Muussa tapauksessa, jos työnhakija ei voi työskennellä laillisesti Yhdysvalloissa (eli hän saattaa vaatia sponsorointia), "Ei"-ruutu tulee valita.


(12) Aikaisempi historia työnantajan kanssa. "Kyllä"-ruutu tulee valita, jos työnhakija on työskennellyt tämän hakemuksen hyväksyvän työnantajan palveluksessa. Jos ei, niin "Ei"-ruutu tulee merkitä. Muista, että jos työnhakija on työskennellyt tämän työnantajan palveluksessa ennen sitä, hänen tämän työnantajan palveluksessaoloaikansa ensimmäisen kalenteripäivän ja viimeisen kalenteripäivämäärän on sisällytettävä tähän kohtaan.


(13) Rikosoikeudellinen asema. Työnhakijan rikoshistoria on selvitettävä. Jos häntä ei ole koskaan tuomittu (rikoksesta) rikoksesta, on valittava "Ei"-ruutu. Jos ei, niin "Kyllä"-ruutu tulee merkitä tai valita ja keskustelu tuomion luonteesta tuomioon johtaneista olosuhteista ja sen tuloksesta on dokumentoitava.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Osa III – Koulutus

(14) Lukio. Tätä hakemusta varten vaaditaan lyhyt historia työnhakijan akateemisesta historiasta. Siten lukion, johon hän osallistui, nimi tulee ilmoittaa sekä kaupunki ja osavaltio, jossa se sijaitsee.


(15) Osallistumispäivä. Ensimmäinen ja viimeinen kalenteripäivämäärä, jolloin työnhakija kävi nimettyyn lukioon, tarvitaan.


(16) Valmistumisen tila. "Kyllä"-ruutuun tulee merkitä, jos työnhakija on valmistunut lukiosta ja hänen suorittamansa tutkinto luovutetaan. Jos työnhakija ei ole valmistunut lukiosta, tulee "Ei"-ruutuun merkitä.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

(17) College. Jos työnhakija osallistui korkeakouluun, tämän korkeakoulun tai yliopiston koko nimen tulee olla esillä kaupungin ja osavaltion kanssa, josta se löytyy.


(18) Osallistumispäivä. Tässä osiossa tarvitaan sekä työnhakijan opiskelukauden ensimmäinen päivä että hänen osallistumisensa viimeinen päivämäärä.


(19) Tutkinnon asema. Jos työnhakija on korkeakoulututkinnon suorittanut, tulee valita "Kyllä"-ruutu ja valita hänen ansaitsemansa tutkinto. Muussa tapauksessa, jos hän ei ole suorittanut tutkintoa, tulee "Ei"-ruutuun merkitä.




(20) Muut koulutustilat tai kurssit. Mukaan tulee liittää tiedot työnhakijan muusta koulutuksesta. Esimerkiksi, jos työnhakija kävi ammattikoulua, koulun nimi sekä kaupunki, osavaltio, osallistumispäivämäärät ja työnhakijan hankkima tutkinto tai todistus tulee luovuttaa tarkastettavaksi.


(21) Aloituspäivä ja osallistumisen viimeinen päivämäärä.


(22) Tutkinto tai todistus myönnetty. Tämän alueen suorittamiseen vaaditaan työnhakijan toisessa oppilaitoksessa tai kurssilla ansaitsema todistus.


Osa IV – Edellinen työsuhde

(21) Työnantaja 1. Useimmat työnantajat haluavat tarkistaa

Comments